Nieuws

Start-up met positieve spirit!

Onze daguitstap naar Flanders Fields kan vanaf morgen 16 juli geboekt worden. Ook Nederlandstalige tour is mogelijk, vraag bij het boeken naar de beschikbare dagen hiervoor.

Er is een speciaal prijsaanbod voor landgenoten, 'Ontdek je eigen land' met een leuke korting.

We kijken ernaar uit, en U mag een dag verwachten om nooit te vergeten.

Covid-19 update

Beste geinteresseerde bezoeker van onze website. Gebaseerd op de laatste officïele berichten i.v.m. de maatregelen omtrent Covid-19 is het voor ons niet mogelijk om rondritten te geven tot half Juli of tot nader bericht. Voor de ganse toeristische sector zijn dit nooit geziene en harde tijden, maar enkel het opvolgen van de regels zal er een einde aan maken, vandaar dat ook wij aanbevelen 'Blijf in uw kot' tot het weer veilig en zonder zorgen reizen is.

Maar wij zijn ook overtuigd dat er een leven na Covid-19 zal zijn en dat we terug kunnen starten. We danken U bij voorbaat voor uw reservatie in de toekomst, ook wij missen onze dagelijkse bezoeken naar Flanders Fields, het ontmoeten van mensen en hun verhalen op onze trips, de vrienden waarmee we samenwerken in de streek, zoals Hooge Crater Museum. Kortom, de heropstart kan niet snel genoeg komen.

Voor al uw vragen aarzel niet om ons te contacteren. Tot binnenkort!!