Nieuws

Uw beste keuze voor een bezoek aan Flanders Fields!

Beste gast, we kunnen u met een goed gevoel melden dat we na een verplichte onderbreking onze daguitstap vanuit Brugge naar Flanders Fields hervat hebben. We kijken er naar uit om u ook te kunnen rondleiden. Tot binnenkort!

Licht aan het einde van een lange tunnel!

We kijken uit naar het Europese vaccinatiepasport zodat mensen weer veilig buiten en binnen de grenzen kunnen reizen. Onze dagtrips naar Flanders Fields zullen we spoedig daarna hervatten. We zullen jullie als toekomstige bezoeker zeker een veilig gevoel geven want tegen 12 juni 2021 zullen wij, Sharon en mezelf, ingeënt zijn. Dit was ook voor ons essentieel voordat we opnieuw konden opstarten. We voelen ons allemaal graag veilig. De datum waarop we ons concentreren, als overheidsbeperkingen voor ons type activiteit worden vrijgegeven, is om vanaf begin juli weer dagtrips aan te bieden, zowel in het Engels als in het Nederlands. Vandaag was de eerste stap in het hele proces met een eerste vaccinatie met Pfizer! Met veel overtuiging zeggen we: Tot binnenkort!

Update betreffende onze tours in 2021

Goeie dag, toekomstige bezoeker aan Brugge.

Na een schrikbarend jaar 2020 zijn we ondertussen al halfweg Februari 2021. In normale tijden sturen we nu ongeveer een mailtje naar onze toeristische partners in Brugge en Flanders Fields i.v.m. onze heropstart na een deugddoende vakantie. Dit jaar nog geen heropstart, geen deugddoende vakantie, en heel veel vraagtekens.

Net zoals jullie hebben ook wij op dit ogenblik nog geen perspectief wanneer de start van een nieuw toeristisch seizoen eraan komt. Vorig jaar in het begin van de crisis, kondigden we met volle overtuiging aan: Wij zullen doorgaan!

We houden onze belofte! Bijna 12 lange maanden later, met ook ogenblikken van twijfel,  hebben we de hoop op een heropleving van onze activiteiten niet opgegeven!

Wij willen en zullen nog altijd doorgaan! 

Zodra toegelaten en mogelijk, zullen wij onze tour naar Flanders Fields terug aanbieden. Ondertussen bereiden we wel al een en ander voor, onder meer ook met de steun van  Visit Flanders . We  zullen u hierover ten gepaste tijde inlichten.

De slogan ‘Oed je an ’t ges’  proberen we nog altijd hoog te houden, het ges is schaars en kort, maar we delen het met jullie!

Hopelijk tot heel binnenkort, en met een warme groet.

Update Covid-19

We moeten een heropstart uitstellen zeker nog tot 1 maart, en zullen pas dan zien wat de verdere evolutie is. Hou het gezond en werk mee met de regels opgelegd, de enige manier om elkaar snel te kunnen ontmoeten!!

Aangepast aanbod 2021

Onze tour Best of Belgium wordt voor het jaar 2021 opgeheven, en we zullen enkel de tour Flanders Fields aanbieden op de dagen zoals vermeld.

Update Covid-19

Onze uitstappen zijn niet toegelaten tot minstens 15 Januari 2021. We hebben dan ook beslist om pas vanaf 2 Februari 2021 uitstappen naar Flanders Fields aan te bieden.

We hebben alle vertrouwen in de medische wereld en de vaccins, maar hopen ook dat mensen zich zullen houden aan de opgelegde regels. Allen op die manier zullen we samen het virus verslaan.

We hebben alle hoop dat we u heel binnenkort terug mogen verwelkomen.

laatste update na nieuwe lock-down van 2 november 2020

Wegens de nieuwe maatregelen is het niet toegelaten om onze tour naar Flanders Fields te laten doorgaan, dit tot ten vroegste 14 December 2020. We hopen daarna toch nog een aantal gidsbeurten te kunnen geven, om het jaar toch hoopvol te kunnen afsluiten. Dus aarzel niet om contact op te nemen via telefoon of mail.

Opgeven staat niet in ons woordenboek!!

Hou jullie gezond en hou het veilig, de regels respecteren is het snelste vaccin!!

Start-up met positieve spirit!

Onze daguitstap naar Flanders Fields kan vanaf morgen 16 juli geboekt worden. Ook Nederlandstalige tour is mogelijk, vraag bij het boeken naar de beschikbare dagen hiervoor.

Er is een speciaal prijsaanbod voor landgenoten, 'Ontdek je eigen land' met een leuke korting.

We kijken ernaar uit, en U mag een dag verwachten om nooit te vergeten.

Covid-19 update

Beste geinteresseerde bezoeker van onze website. Gebaseerd op de laatste officïele berichten i.v.m. de maatregelen omtrent Covid-19 is het voor ons niet mogelijk om rondritten te geven tot half Juli of tot nader bericht. Voor de ganse toeristische sector zijn dit nooit geziene en harde tijden, maar enkel het opvolgen van de regels zal er een einde aan maken, vandaar dat ook wij aanbevelen 'Blijf in uw kot' tot het weer veilig en zonder zorgen reizen is.

Maar wij zijn ook overtuigd dat er een leven na Covid-19 zal zijn en dat we terug kunnen starten. We danken U bij voorbaat voor uw reservatie in de toekomst, ook wij missen onze dagelijkse bezoeken naar Flanders Fields, het ontmoeten van mensen en hun verhalen op onze trips, de vrienden waarmee we samenwerken in de streek, zoals Hooge Crater Museum. Kortom, de heropstart kan niet snel genoeg komen.

Voor al uw vragen aarzel niet om ons te contacteren. Tot binnenkort!!